5-минутен чек лист за по-добър успех на вашата фирма в ТвоетоМнение.бг

16.03.2020Твоето Мнение

Независимо от размера на вашия бизнес от решаващо значение да продължите да вървите на скорост е с различни маркетингови тактики, които работят най-добре за стимулиране на качествени клиенти.

Една от тези тактики, които успешните маркетингови експерти в различните индустрии използват, е социалното доказателство. Както и да го наречете - отзиви, ревюта, реклама от уста на уста - социалното доказателство е от ключово значение за превръщането на днешния потенциален клиент в следващия ви доволен клиент. И ако още не сте в ползвали такитики  за социални доказателства, време е да скочите на борда.

Най- лесния начин е да използвате сайта www.TvoetoMnenie.bg 

Ревютата и оценката ви на сайта нa www.TvoetoMnenie.bg са важни за настоящите и потенциалните ви клиенти - но те са само началото. За да ви помогнем да се възползвате по детайлно от сайта ви представяме няколко прости функционалности, като успешни начини да подобрите вашия рейтинг. 

Искаме да ви дадем насока, която да ви помогне да сте с по – добър рейтинг сред своите клиенти в нашия сайт, респективно в търсачките. Ето защо съставихме, 5-минутен чек лист за по-добър успех на вашата фирма.

Отделете  само 5 минути, за да сте на върха с 5- звездни  оценки и добри ревюта!

1. Проверете вашите отзиви. Прочетете всички нови ревюта, публикувани на www.TvoetoMnenie.bg за вас.

2. Отговорете онлайн: Вижте ревютата си, които се нуждаят от внимание. Приоритизирайте ги и реагирайте бързо с коректен и адекватен отговор до клиента. ‘Ние изпращаме нотификация до потребителите, когато имат отговор. Бъдете сигурни, че клиента ви ще оцени жеста и отговора. Покажете ангажимента си към обслужването му, като реагирате внимателно на отзивите. Вашите отговори могат да повлияят на решенията на бъдещите клиенти.

3. Споделете обратна връзка и предприемете действия:   

Уведомете вашия екип, ако отзивите показват незабавна нужда за подобряване на обслужването. Това не следва да търпи компромис.Клиентите пазаруват с очите си и ушите си. Привлечете вниманието им - и им дайте повече причини да ви избират пред конкурентите - като добавите  УИДЖЕТ показващ мненията на другите за вас. Така потенциалните ви клиенти ще видят реалните мнения и ще ви се доверят по –лесно!

 ЗАЯВЕТЕ СВОЯ ФИРМЕН ПРОФИЛ СЕГА!

<< Назад