Кои сме ние

Ние сме граждани - участваме в обществения живот и сме част от нашите общности. Но ние също така сме и потребители - консумираме храна, потребяваме енергия, обличаме дрехи и т.н. Гражданското ни самосъзнание се разпростира до съвкупността от социалните и икономическите ни права и задължения. Като граждани функциите ни могат да бъдат насочени към общото благо или удовлетворяване на нашите индивидуални, семейни и обществени нужди. Като потребители ние се мотивираме от личен интерес и действията ни отговарят на икономически стимули. Създадохме Фондация “Твоето Мнение е Важно”, за да насърчим изграждането на силна култура, ориентирана към общността. Отговорността да бъдем ангажирани и да участваме е наша собствена. Изконно право на всеки гражданин е да бъде информиран. Потребителите обаче имат силата да споделят и предоставят мнение за това, което сметнат, че е от съществено значение за пълноценен и удовлетворен живот. Потребителите можем да наречем с много имена: купувач, пациент, студент, публика, фен, турист и т.н. Но всички са потребители. Платформата tvoetomnenie.bg е изградена на базата на нашето убеждение, че отношенията с потребителите трябва да се изграждат чрез морални ценности. Тази обменна стойност повишава качеството на продуктите и взаимоотношенията между различните участници в обществото.

Стани Доброволец

Като повечето нестопански организации и ние работим активно с доброволци. Заедно развиваме умения и проекти в полза на обществото. Във фондацията имаме нужда от личности с кауза, които искат да съдействат за развитието на икономиката на България и защитата на правата на потребителите. Не се колебайте да се свържете с нас през формата за контакт.

Изпрати запитване за доброволец

Фондация “Твоето Мнение е Важно” с ЕИК 205805162 е неправителствена организация в обществена полза, която извършва само некомерсиални дейности в съответствие с мисията си.