Решения

Решенията на настоящата страница в унисон с нашата мисия, под формата на мнения и отзиви от реални потребители, са ценни за вас.. виж още

Мненията на потребителите ви са невероятен маркетингов инструмент.
TvoetoMnenie.bg е платформа, която ви дава набор от безплатни инструменти в едно Решение.
То работи в насока да станете по – видими в Интернет пространството, по – добри в работата си,
по – прецизни в отношенията с потребителите и комуникацията с тях.

Как работим?

Покупка на потребител
Имейл покана за
оставяне на мнение
Събиране на мнения
и проверка за тяхната
истинност
Публикуване на
сайта на TvoetoMnenie.bg
Трупане
на рейтинг

Свържете се с потребителите си, за да събирате мнения.

Използвайте инструментите на TvoetoMnenie.bg, за да поканите своите потребители да оставят отзив за вас и бизнеса ви. Това е чудесен начин за незабавно увеличаване на ревюта и оценка на бизнеса ви и не изисква технически познания.

Реални мнения на реални потребители

Когато ползвате инструментите на TvoetoMnenie.bg, може да сте сигурни, че оставените ревюта по адрес на вашата фирма са от реални потребители. Това е стимул да се вслушате в тях. След като се уверим, че ревюто оставено за фирмата ви е реално, то същото става достъпно за света. Не се страхувайте, че може да има негативни мнения. Всеки реално споделен опит от потребител има субективна оценка за Вашия бизнес и същевременно помага да разберете него и доводите му по – добре.

Събирайте мнения, трупайте рейтинг

Ако бъдат попитани, голяма част от потребителите ви, ще оставят ревю. Колкото повече мнения, толкова по – видими ставате в Интернет. Когато човек търси фирмата ви в Google, профилната ви страница в TvoetoMnenie.bg се появява в челните места заедно с всички натрупани ревюта

С всяко мнение, трупате звезди *****

Всяко ревю ви натрупва звезди. Това е вашата средна Оценка, от потребители. Фирмите със звезди при търсене в мрежата биват кликвани 35 % повече от фирмите без звезди. За хората е ценно да прочетат чуждия опит. Бъдете готови да се поучите от всеки опит - без изтриване, без цензура на мненията. Покажете, че обичате потребителите си и споделяте нашата мисия за един по – добър свят. Нека подобрим света - заедно!

Добавете Уиджет - TvoetoMnenie.bg на вашия сайт, безплатно!

Вземете кода и го поставете на вашия уеб сайт, за да инсталирате приложението, или натиснете „Код за имейл“, за да изпратите кода до администратора на уебсайта ви и той да направи всичко вместо вас.

Вземи код

Споделете последни мнения

Споделете последните си ревюта, насърчете потребителите да оставят отзиви!
От вас зависи дали ще потърсите мнението им, и дали то ще бъде видяно от потенциалните такива! Няма по -добра реклама от доволния клиент!

Това е просто уеб приложение, което демонстрират вашите ревюта от сайта на TvoetoMnenie.bg
или рейтинг на вашия сайт.
Всичко за Уиджет и Често задавани въпроси във връзка с приложението вижте тук