Мисия
TvoetoMnenie.bg е платформа за споделяне на лично мнение от реалния опит на потребителите за различни фирми в България. Всеки може да изрази мнение относно качеството на предлаганите стоки, услуги и обслужване на дадена фирма. Споделяйки опита си, всички ние помагаме на другите с полезна информация за бизнеса в България.

Нашата мисия

В сайта TvoetoMnenie.bg всички са добре дошли. Мисията на Фондация “Твоето Мнение е Важно” е да бъде мост между потребителите и бизнеса в България с цел да създаде по-добри преживявания и за двете страни. Потребителите да получават качествено обслужване и защита на правата си, а бизнесите да процъфтяват. Ние помагаме на организациите да подобряват своята работа, а на потребителите да вземат рационални решения, основавайки се на реалния опит и обратна връзка от други потребители. Основна наша цел е да стимулираме развитието на микро, малкия и среден бизнес в България на база на реални данни.

Каква е идеята на TvoetoMnenie.bg?

Всеки има право да публикува истински ревюта, да изказва мнение за всичко свързано с дейността на фирма, на която е бил потребител. От друга страна всяка фирма има възможността да осъществи обратната връзка с потребителите и да подобри своите бизнес резултати.

Ползи за фирмите

TvoetoMnenie.bg помага на фирмите да подобряват своята работа, защото вече са по – близо до своите потребители. Всяко оставено мнение, оценка и ревю за фирмата, е крачка напред в тяхното усъвършенстване!

Какво предлага TvoetoMnenie.bg?

TvoetoMnenie.bg предлага безплатна и отворена за всички платформа, изградена върху сътрудничество и преживян опит.

За потребителите

ние сме място, което ги свързва и успява да окаже влияние върху бизнеса.

За фирмите

сме платформа за напредък, начин за подобряване и иновации чрез ангажиране и сътрудничество с потребителите.

Вярваме, че всички сме за един по – добър свят.

Фондация “Твоето Мнение е Важно” с ЕИК 205805162 е неправителствена организация в обществена полза, която извършва само некомерсиални дейности в съответствие с мисията си.

Важно: Фондацията със своя сайт tvoetomnenie.bg има за цел само да стимулира икономическото развитие на България и нито подкрепя, нито отхвърля мнения/продукти на потребители и/или фирми, които имат регистрации на сайта. Фондацията и екипът извършват базова модерация без никаква форма на цензура. Мисията на организацията е в посока поддържане на обективна платформа, чрез която потребителите да могат да вземат информирани решения, а бизнесите да се развиват, но без да подкрепя, отхвърля или стимулира каквито и да е покупки. Всяко решение следва да се основава на вашата собствена преценка и фондацията и екипът не носят никаква отговорност за (не)благоприятни последици.