Какви ползи може да ви донесе TvoetoMnenie.bg ?

03.01.2020Твоето Мнение

Всеки има мнение. И едно от най-големите неща в интернет е, че дава шанс на хората да излъчват собствените си мисли и чувства, нефилтрирани, за да ги вижда целият свят.

Изминаха дните, в които ти сляпо ще се впуснеш в магазин, след като видиш реклама по телевизора за най-новия продукт, за да се окаже колосално разочарование. Тъй като отзивите, видеоклиповете и мненията ви позволяват да проучите подробно всичко, което ви интересувате преди закупуване.

И така, какви ползи може да ви донесе TvoetoMnenie.bg? Независимо дали сте потребител или бизнес, има различни причини да се присъедините към услугата и то абсолютно безплатно за всички.

ПРОЗРАЧНОСТТА Е ОСНОВНА

Потребителските отзиви позволяват на потребителите да правят информиран и интелигентен избор, когато пазаруват онлайн - всички отзиви са отворени за обществеността и се насърчават да споделят своите мисли, мнения и опит за всички фирми работещи в България.

Тази прозрачност гарантира, че ревютата са релевантни и това помага не само да се изгради доверие, популярност и репутация на дадена компания, но е и указател, че на тях може да се вярва, облагодетелствайки всички в процеса на покупка и продажба.

TVOETOMNENIE.BG Е ГЛАСЪТ НА КЛИЕНТА

В основата си TvoetoMnenie.bg е платформа за ревюта, която е направена от вас и за вас. Като ви позволява да споделите вашия опит на пазаруване предимно онлайн. Това ви позволява също да допринесете за много по-доброто пазаруване, тъй като компаниите забелязват всички негативи.

КАК СПОМАГАМЕ НА  ФИРМИТЕ?

Що се отнася до електронната търговия, отзивите, по-конкретно добрите отзиви, са също толкова важни за марките, колкото всяка продажба, тъй като те живеят и умират от репутацията си в интернет. TvoetoMnenie.bg позволява на тези марки да демонстрират репутацията си, за да развият бизнеса си, да привлекат трафик към сайтовете си, увеличат присъствието си и надеждността си онлайн, както и да спечелят и задържат клиенти, като покажат личното си отношение по повод на всяко едно изказано мнение, публично онлайн.

ЗВЕЗДИТЕ ОТ РЕЙТИНГА НА ФИРМАТА, ВЛИЯЯТ НА ТЪРСАЧКИТЕ

Когато става въпрос за онлайн търсене, независимо дали е органик или платено, добавянето на оценката в TvoetoMnenie.bg със звезда за фирмата ви автоматично вдига рейтинга й в Google, Bing и Yahoo и други търсачки.  Може не само да повиши вашия качествен рейтинг, но и да гарантира, че цената на кликване върху рекламите е по-ниска, докато кликванията се увеличават.

ОСВЕЖАВАНЕ НА ОРГАНИЧНОТО ТЪРСЕНЕ, ИЛИ ОТЛИЧНО SEO

Ревютата за фирми са източник на SEO, което означава, че клиентите, които активно преглеждат вашите продукти или споделят опита си от пазаруването, генерират свежо и подходящо съдържание за вашия бизнес ден след ден, “напоявайки” уебсайта ви със стотици богати ключови думи. Това означава, че всякакъв вид резултати от търсачките могат да доведат до вашия сайт, привличайки потенциални клиенти към вашия уебсайт.

<< Назад