Възход в културата на онлайн потребителите или РЕВЮ КУЛТУРАТА!

25.09.2019Твоето Мнение

Старт- ъп проекта в онлайн пространството, набиращ скорост, сред онлайн потребителите, решени мнението им да има значение, да се чува и вижда от максимален брой хора, е вече факт! Нарича се TvoetoMnenie.bg. Обхваща само бизнеса в БГ, но и това е доста амбициозно. TvoetoMnenie.bg е платформа за споделяне на личното мнение на всеки потребител, базирано на истински опит, при покупка онлайн или пък на място във физически магазин.

През 2019 г. потребителите не само имат по-голям избор, по-големи очаквания и повече възможности да споделят мненията си - те също обстойно проверяват  фирмите повече от всякога. Поради това е по-вероятно да се доверят на марки, които ценят прозрачността и откритостта и използват отличителни знаци на доверие на своя уебсайт. 

Нарича се ревю- култура, защото потребителите се основават на опита и мнението на другите и вземат важни за тях рационални решения. И по- важното е, че след това споделят своето мнение. Пишат ревю и дават оценка на фирмата, на която са се доверили. Не го правят за своя 'изгода', а в угода на обществото! 

В днешния конкурентен свят, собствениците на фирми е добре да са наясно с оформящата се тенденция в ревю културата. Някои вече, съвсем целенасочено  започват да използват отзивите на клиентите си, за да се откроят от конкуренцията. Днес, повече потребители от всякога четат онлайн отзиви като част от етапа за вземане на решения, което прави обратната връзка с клиентите един от най-добрите инструменти за маркетинговите кампании на фирмата. 

TvoetoMnenie.bg прави точно това. Събира всички мнения на клиентите на едно място. От една страна спомага на потребителите да “проучат” мнението на останалите за конкретна фирма. От друга страна, помага на фирмите да “чуят” какво казват клиентите за тях. Да направят лесна обратна връзка и същевременно да подобрят себе си и онлайн рейтинга си. А това води до по - добри резултати в Google.

Интересувате ли се, какво говорят клиентите за вас?!?

85% признават, че е по-вероятно да купуват от марки, показващи положителни оценки с 4 или 5 звезди и отзиви, които се виждат още на началната страница на техния уебсайт. 

Всички знаят, че интуитивната навигация по сайта, бързата регистрация, подробните описания на продуктите и положителните отзиви на клиенти и отзиви са важни съставки за успеха на фирма с онлайн бизнес, но не само! Процесите, които съществуват, след като клиент натисне „купи“, често не се разглеждат като приоритет от търговците на дребно - или са забравени за тях изцяло.

Да научаваш за нещата от “първа ръка”

Едно е да прочетеш мнението на човек, който  е ползвал услугите на определена фирма, да знаеш какво си е купил, как е протекла доставката, плащането, комуникацията и всичко друго. Друго е, да се довериш “на сляпо”. Споделяйки опита си, всички ние помагаме на другите с полезна информация за бизнеса в България.

Безплатната и отворена за всички платформа TvoetoMnenie.bg изгражда  сътрудничество и преживян опит. Потребителите се “допитват” до мнението на някой друг, за да вземат правилно решение, дали да се доверите точно на тази фирма. Респективно отвръщат със същото- споделят опита си, като клиент на някоя фирма. Така помагат на потенциални нейни клиенти да й се доверят. 

Мотото на сайта е: Зад всяко мнение се крие опит, който има значение! То има значение за фирмите, за другите потребители, за самия потребител. Тоест платформата дава гласност на Твоето Мнение в БГ!

TvoetoMnenie.bg предлага бърза и лесна регистрация. Интуитивен и удобен за управление и ползване профил- панел, където се виждат всички публикувани от потребителя мнения. 

С ползване на системата на TvoetoMnenie.bg всяка фирма може да осъзнае, че потребителите обръщат по-голямо внимание на оценките и звездите, и на онлайн рецензиите от всякога. Така марките следва да дадат приоритет на ориентацията си към клиентите и да използват ревютата, за да развиват бизнеса си.

Интересувате се да разберете повече?

Вижте в TvoetoMnenie.bg - Нека мнението ви се чуе!

<< Назад