3 причини, поради които трябва да пишете актуални и реални отзиви

11.11.2019Твоето Мнение

Може да си мислите, че много хора, които пишат онлайн отзиви, го правят срещу заплащане  или биват компенсирани по някакъв начин. Истината е, че много от тях всъщност го правят по безкористни причини и ето ТРИ-те най- важни от тях:

  1. Споделянето е грижа.

Колко пъти сте избягвали да купувате продукт благодарение на добри, честни отзиви? Редица хора, които ги пишат истински, го правят, за да помогнат на другите да вземат по -добри решения. Пишейки отзив, те се оповават на собствения си опит и  на чувството останало след реализиране на този опит. Защо да не направите същото за тях?

  1. По-добри продукти и обслужване.

Добрите отзиви помагат на компаниите да подобрят своите продукти. Това е по принцип безплатна обратна връзка на потребителите! И така, отзивът посочва какво не ви харесва в даден продукт . Така фирмата би могла ефективно и своевременно да промени характеристиките му или да подобри свойства му. 

Освен, че помагате на другите да разберат за същината на продукта от “първа ръка”, вие помагате с обратна връзка (за продукта) и на фирмата. 

  1. Спомагате за достоверността 

Мнозина са на мнение, че една част от хората всъщност пишат добри отзиви, за да могат да засилят взаимозависимостта добри отзиви, повече продажби и т.н.. Има смисъл, защото ако искаме да се възползваме от добрите отзиви, трябва да ги пишем и насърчаваме да ги пишем. Но, от друга гледна точка, добрите отзиви не са само тези с висока оценка. Те са най -вече реалните отзиви,с истински представена информация и лично мнение.  Пишейки своята лична история, под формата на ревю, всеки всъщност спомага за достоверността за фирмата и нейната репутация. 

PS: Не пропускайте шанса да участвате в томолата ни за Huawei PZ, още една причина да 
пишете реални мнения
. Всичко за ТОМБОЛАТА, вижте тук!

Очакваме Твоето Мнение за фирма, на която наскоро беше клиент! 

Някой в този момент се интересува, 

точно от Твоето Мнение

 за нея!

<< Назад