Влиянието на ревютата върху SEO - то на местния бизнес

10.11.2019Твоето Мнение

Оказва се, че онлайн отзивите са важни. Въпреки това, може би сте скептични: 

Точно колко влиятелни са отзивите на клиентите? Някой всъщност чете ли ги?

Независимо дали потребителя “претърсва” онлайн пространството на мобилно устройство или на настолен компютър, фирмите с онлайн отзиви могат да се окажат в по- горната част на резултатите в търсачката. 

Всъщност съществуват силни корелации между онлайн ревютата на бизнеса и резултатите от местните търсачки.

Като цяло, онлайн бизнес отзивите са критичната част от цикъла на успеха на вашия бизнес: Колкото по-добри и по-плодотворни са отзивите за вашата фирма, толкова по-добра ще бъде вашата SEO класация. Колкото по-добра е вашата SEO класация, толкова повече ще привличате клиенти. Колкото повече клиенти привличате, толкова повече отзиви ще спечелите. 

В крайна сметка положителните онлайн отзиви водят до подобрено разпознаване на марката и цялостно увеличение на приходите на вашия бизнес.

Каква е обвързаността?

Алгоритъм на търсачката & публикуваните отзиви за вашия бизнес .

От над 200+ фактора за класиране в алгоритъма на търсачката на Google, почти 10% от общото тегло се оценява на сигнали за публикувано ревю. В допълнение класирането съпоставя и количеството, скоростта и множеството различни публикувани мнения в зависимост от времето в което са написани. .  Предполага се, че локалният алгоритъм на Google, който е различен от обобщените SEO алгоритми, претегля отзивите по-силно и предоставя чудесна възможност да повлияят на присъствието ви в онлайн търсачките. 

Натрупан брой звезди & CTR.

CTR е ключов фактор в локалния алгоритъм на Google. Онлайн отзивите за фирмите получават повече ангажираност или CTR с увеличаването на “звездите” / оценката/, поставени от потребителите по повод на конкретната фирма. Това на теория означава, че по-голямото количество онлайн рецензии и по-високия CTR водят до по -голяма вероятност бизнесът ви да бъде показан в началните резултатите от търсачката. 

Това е силата, която онлайн отзивите могат да осигурят на всеки бизнес, голям или малък. 

В допълнение към “катапултирането” на вашия бизнес нагоре в търсенията: отзивите на клиентите също могат да облагодетелстват бизнеса ви, като увеличат приходите и изградят доверието на потребителите към вашата марка. 

Разглеждайки това съществено взаимодействие, не е изненада да научим, че 85% от потребителите са били повлияни от ревю на онлайн обслужване на клиенти при вземане на решение за покупка.

Възползвайте се от опцията да натрупате бързо онлайн ревюта, от реалните ви клиенти. Абсолютно безплатно посредством TvoetoMnenie.bg. Това ще ви даде конкурентно предимство, както в търсачката, така и в преразпределението на продажбите и оборота.

TvoetoMnenie.bg е лесно и удобно решение. 

Инсталирайте Уиджет на сайта си! 

Започнете да събирате звезди и трупате ревюта

Погрижете се за фирменото си SEO!

За допълнителни въпроси, обърнете се към нашия екип

С радост ще ви съдействаме! 

<< Назад