Елемент №1, който ви е необходим на сайта, за да увеличите реализациите си

24.05.2020Твоето Мнение

Вашият уеб сайт е като вход, през който потенциалните клиенти могат да влязат в магазина ви и е основният инструмент, който вашият бизнес може да използва, за да получи повече клиенти. Тъй като това е така, сайта трябва да бъде напълно оборудван с правилните елементи, за да помогне на бизнеса ви да достигне най-високия връх.

Но, „какъв е най -важният елемент“?

Отзивите за бизнеса ви.

Те са # 1 елемент, който може да използвате в сайта си, за да генерирате възможно най-много потенциални клиенти и да увеличите реализациите си.

Ето 5 причини, поради които трябва да имате отзиви от клиенти, видими на сайта ви.

1. Те помагат на потенциалните хора да ви се доверят.

Днешните потребители изискват социални доказателства, които потвърждават, че вашият бизнес и продукт или услуга, заслужаващ/а парите си. 

2.   88% от потребителите се доверяват на онлайн мнения, толкова, колкото на личните препоръки. 

И ако това не е достатъчно, за да докажете стойността на отзивите, помислете за това: 

3.   72% от потребителите ще вземат решение за покупка, след като прочетат положително мнение!

Те показват кои са вашите клиенти и че ви ценят.

Виждайки, как съществуващите клиенти използват вашия продукт или услуга, потенциалните ви клиенти решават, дали това е подходящо и за тях. И ако е така, виждайки положителните отзиви от клиентите, потенциалните такива, ще осъзнаят, че сте правилния избор и за тях! Всичко това се свързва с психологията, която стои зад социалното доказателство, и по-конкретно с феномена на „имплицитния егоизъм“, който казва, че по своята същност гравитираме към избора, направен от хора, които ни приличат.

4. Мненията подобряват SEO на сайта -  безплатно.

Редовното актуализиране на вашите отзиви дава на търсачките свежо, богато на ключови думи съдържание, което ще повиши класирането ви. Оттук и най-добрата част знаете ли каква е? Не е нужно дори сами да пишете това съдържание. Това е страхотно, практически безплатно SEO съдържание, което помага на бизнеса ви да бъде забелязан.

5. Препоръките казват на вашите потенциални потребители, какво могат да очакват.

Вашите маркетингови материали и съдържанието на сайта са едно. Но, четенето на коментари от хора, които имат реален опит с вашия продукт или услуга, ще доведат много по-далеч потенциалните потребители в очакванията им към вас.

Най-просто казано, представянето на препоръки вече е задължителна практика за всеки бизнес, който се стреми да генерира потенциални клиенти чрез своя уебсайт и с основателна причина: това е лесна мярка, която е и сред най-мощните и полезни начини за получаване на реализации.

Но, ако искате препоръките да работят за вас, трябва да знаете как да ги включите по правилния начин!

Ето няколко съвета за правилно включване на отзивите във вашия сайт:

1. Поставете ги на началната си страница

Вашата начална страница често е на първата стъпка на посетителите в сайта ви, така че трябва да включите препоръки там: най- отпред и централно, е логично решение. 

2. Включете ги в страниците си с услуги или продукти

Ключът към включването на отзиви за вашите услуги, или на страници с продукти има оптимизиращо значение, за ориентирането на потенциални клиенти, и то посредством реални потребители, вече ползвали услугите ви.

Ако се чудите, как да изградите доверие с помощта на отзивите онлайн....

3. Поставете Уиджит ТвоетоМнение.бг на сайта си

Най-добрият начин да осъзнаете напълно силата на SEO на вашите отзиви, е като ги показвате, “закачени” на най- важните “стени” на сайта си. Уиджет- ТвоетоМнение.бг включва тази функция. Предоставя се безплатно за регистрираните фирми в сайта на www.tvoetomnenie.bg и дава страхотни резултати. Може да се убедите и сами. 

Регистрирайте се днес в www.TvoetoMnenie.bg, за да изпитате всички предимства, които може да ви предложи и за да генерирате повече клиенти.

<< Назад