5 Предимства да имате Уиджет ТвоетоМнение.бг на сайта си.

12.01.2020Твоето Мнение

Какво е ТвоетоМнение.бг Уиджет?

Тъй като онлайн потребителите не могат да докоснат физически продуктите ви, те трябва да разчитат на мненията и отзивите на другите. Уиджет - ТвоетоМнение.бг за рейтинга ви е плъгин за ревюта. Той създава усещане за общност и популярност, като позволява на бизнеса ви да показва всички отзиви на най-важните места в сайта.

Уиджет ТвоетоМнение.бг е тип „значка“ на уебсайта ви, която ви позволява с един клик да покажете на новодошлите посетители на сйта си, каква е вашата оценка и отзивите от клиентите ви.

Като се използват социални доказателства, за да намалят тревожността си и да предоставят полезна информация и друга гледна точка. Когато се използва правилно, Уиджета е чудесно средство за стимулиране на трафика и увеличаване на продажбите ви.

Основните предимства да имате Уиджет ТвоетоМнение.бг на сайта си се включват не само в долупосочените 5 пункта. Те са повече, но ние искаме да откроим най-важните за бизнеса ви. В другите ще се уверите сами след като започнете да използвате Уиджета. 

1.  Уиджет ТвоетоМнение.бг е БЕЗПЛАТЕН инструмент за всички регистрирани фирми в сайта. 

Да използвате Уиджет ТвоетоМнение.бг няма да ви струва нищо, освен желанието да сте иновативни, отворени към потребителите си и откровени. а те ще го оценят. 

2. Увеличавате процента на реализация

Уиджет ТвоетоМнение.бг за оценка и отзиви работи в насока на оптимизирането на процента на конверсия най- вече заради подходящото, автентично и относимо съдържание. Отзивите помагат на бъдещите клиенти да научат повече за качеството на продуктите и да си дадат отговор за очаквания към марката. Гласът на потребителя е важен за степента на конверсия, тъй като помага на другите да визуализират продукта чрез относителните преживявания на околните, което обратно води до желание за покупка.

3.  Покажете съдържание, което говори на вашите потребители

Поставянето на приспособлението помага да се създаде цялостно изживяване при пазаруване, което се подкрепя от отзиви, и то реални. Клиентите ви стават все по-уморени от една и съща маркетингова реч, използвана от брандовете, за да ги "примамят". Ето защо, уиджет ТвоетоМнение.бг, може да е на всяка една страница от сайта ви, за да напомни на потенциалните ви потребители, че могат да ви се доверят, както са го направили всички други преди това.

Най-хубавото при включването на генерирано от потребители съдържание във вашия уебсайт е, че той е постоянно свеж. Посетителите на сайта ви ще виждат отзиви, които са написани специално за продуктите ви.

4.  Увеличавате органичния трафик на уеб сайта си.

Ползите за SEO от наличните отзиви на клиенти са неоспорими. Отзивите предоставят на търсачките свежо, подходящо съдържание, което е свързано директно със заявките на вашите клиенти. Не винаги е възможно да се изградят тонове ново съдържание, особено ако това съдържание е създадено специално за SEO цели. Ревютата на вашите потребители са постоянен източник на свежо, ангажиращо и подходящо съдържание, което показва не само, че сайтът ви е активен, но естествено помага на вашия сайт да се класира по ключови думи.

5.  Трупайте повече и повече отзиви.

Започнете ли веднъж да използвате Уиджет на сайта си, определено ще доведе до лавинообразен поток от нови и нови мнения. Това от своя страна ще води до нови и нови потребители, Нови и нови продажби.

Излишно е да казваме как би ви се отразило това.

Бъдете иновативни. Потопете се в ревю културата, възползвайки се максимално от нея. Маркетинга на вазимоотнопенията с клиента е на ново ниво, на ниво във вслушване в клиента и извеждане мнението му на показ.

Всичко, което ви интересува за Уиджета, както и много други често задавани въпроси за фирмите, може да откриете на уеб сайта на TvoetoMnenie.bg в ЧЗВ - фирми  

<< Назад